Mart 2019 içinde düzenlenen Webinar ve Seminerler

(Seminerler ücretsiz olup yer kısıtı nedeniyle kapanmadan kayıt yaptırmanız gerekmektedir)

Linear regression Linear models with interaction/moderation: Fitting, interpreting, and graphing the results
Rose Medeiros, Senior Statistician
19 Mart 2019, Saat: 15:00 (US Central Time) (20:00 GMT)
Son kayıt tarihi: 15 Mart 2019

Tips and Tricks
Kristin MacDonald, Director of Statistical Services

26 Mart 2019, Saat: 10:00  (US Central Time) (15:00 GMT)
Son kayıt tarihi:  22 Mart 2019

Stata’ya yeni başlıyorsanız, Verilerinizi analize hazırsanız ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Stata’yı tanıtan aşağıdaki ücretsiz seminerlere kayıt yaptırabilirsiniz.

Ready. Set. Go Stata.

20 Mart 2019,  Saat: 15:00 (US Central Time) (20:00 GMT)
Son kayıt tarihi: 18 Mart 2019 

28 Mart 2019, Saat: 10:00 (US Central Time)  (15:00 GMT)
Son kayıt tarihi: 26 Mart 2019

Şimdi kayıt yaptırın »